قرص اورژانسی

سلام وقت بخیر

بنده 3 روز بعد از پیریودی ماه گذشتم ی رابطه ی محافظت نشده داشتم که بعد از گذشت 40 ساعت قرص اورژانسی مصرف کردم حدود 9 روز بعد از مصرف قرص به مدت یک هفته به لک بینی و بعد از اون هم به مدت 6 روز به خونریزی شدید افتادم الان بعد  ازگذشت 15 روز بعد از پاکی اون خونریزی دوباره به لک بینی افتادم ایما امکان داره این لک بینی عوارض قرص اورژانسی باشه

(هیچ گونه رابطه ای بعد از اون نداشتم چون همسرم ماموریت هستن و بعد از 18روز از رابطه ازمایشبتادادم و منفی بود)

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر احتمال بارداری وجود ندارد مشکل شما از عوارض مصرف قرص اورژانسی است  موفق باشید