سلام من این ماه قرص لترزول میخام بخورم البته یک فیبروم که دوبارسونو دادم یه بار ساب سورز یه بار دیگه عینترمورال زده انداز اشم نسبت اول کوچکترسده و۱۹میلی متر خواستم بدونم لتروزول باعث بزرگترشدن فیبرومم نشه ؟من فیبروم نداشتم ام۷ماه پیش سقط کردم که همون دو ماهی که باردار بودم این فیبروم ظاهرشد البته دکترم گفت فیبروم باعث سقطت نیس چون ضربان قلب وکندی رشد باعث شد با دارو سقط کنم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر پزشک متخصص برای شما لتروزول تجویز نموده ودر جریان فیبروم شما بوده مصرف آن ایرادی ندارد