سلام کودک 14 ماهه ام هنوز نمی ایستد وقتی او را بلند میکنم که بایستد زانوهایش را خم می کند و می نشیند یک جلسه کاردرمانی بردم خیلی گریه می کند کاردرمان گفت مشکل خاصی ندارد تاخیر دارد و ترس نگرانم آیا خوب می شود ؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز تاخیر حرکتی کودکان با جلسات کاردرمانی رفع میشود اگر ارزیابی کاردرمانی صورت گرفته وگفته شده مشکلی ندارند پس جای نگرانی نیست. اگر تشخیص تاخیر حرکتی دادند پس باید به شما میگفتند تا جلسات رو ادامه بدید میتونید برای اطمینان به یک کاردرمان دیگر مراجعه کنید .تاخیر حرکتی با جلسات درمانی رفع میشود وجای نگرانی نیست موفق باشید