درد رحمی

سلام من22سالمه،یکساله که ازدواج کردم و 4ماهه که اقدام به بارداری کردم،24 مهر آخرین دوره پریودیم بود،1 آذر آزمایش بارداری دادم عدد بتا 2232 بود،هنوز به دکتر مراجعه نکردم.دل درد کمر درد پریودی میگیرم یه ربع ساعتی درد دارم دوباره خوب میشم، میخواستم ببینم دردام طبیعی هستش یا نه؟؟بعد عدد بتا کم نیس؟؟اصن مثبت هسته یا نه😐ممنونم ازتون 💓

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عدد بتای خون شما نرمال است این دردهای پریودی که گهگاهی به سراغ شما می آید طبیعی است و علت آن تغییرات هورمونی در زمان بارداری است و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید