تنبلی تخمدان

سلام خسته نباشید.من بیست سالمه و همسرم 22سالشه.و دوساله که ازدواج کردم از اولش کلا پریودیم نامنظم بود این یکساله که دلم بچه میخواد و قصد بارداری دارم اما باردار نشد چند روز پیش به متخصص زنان مراجعه کردم برای خودم آزمایش و سونو و برای همسرم آزمایش اسپرم نوشتن و انجام دادم که مشخص شد همسرم مشکلی نداره و من تنبلی تخمدان خفیف دارم .و اصلا بدنم پر مو نیست وحتی نیم کیلو هم اضافه وزن ندارم خداروشکر. برام قرص مدروکسی پروژسترون برا شش ماه و گلوکوفاژ ۵۰۰ برای سی روز تجویز کردن و من حالا نمیدونم بعد از تموم شون این سی عدد گلوکوفاژ دوباره باید از این قرص تهیه کنم بخورم یا فقط همین سی عدد کافیه و میخوام بدونم آیا تجویز شون درسته چون من توی اینترنت سرچ کردم گلوکوفاژ رو برای دیابت تجویز میکنن.لطفا راهنماییم کنید که برای بارداری سریع چیکار باید بکنم.

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر گلوکوفاز لازم باشد تا ماه ها ادامه می دهیم .

اگر بس از یک سال نداشتن بیشگیری از بارداری حاملگی اتفاق نیفتد لفظ تازایی به کار می رود و شما نیاز به عکس رنگی رحم و تجویز داروهای محرک تخمک گذاری دارید .

جهت درمان مناسب با مدارکتان مراجعه کنید .