حرف نزدن و راه نرفتن کودک

حرف نزدن و راه نرفتن کودک پسر من ۱۶ ماهشه.هیچ کلمه ای نمیگه.راه رفتنشم با کمک هست یعنی مبل و اینا میگیره.همه دستورات اجرا نمیکنه کلا گوش نمیده. ولی بازی می‌کنه .... باید چیکار کنم. گفتار درمانگر گفت زیر دوسال قبول نمی‌کنیم.

ناگفته نماند تا ۲۰ روز پیش فقط کارتون دوزبانه میدید.... متاسفانه فهمیدم همون سم بوده براش.حالا چیکار کنم که جبران بشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
اين موضوع چيزي نيست كه با يه متن بشه بهتون كمك كرد
اگه گفتار درمانگر قبول نكرده حتما با مشاوري كه تخصصي كودك ميبينن صحبت كنيد چون اين موضوع ريشه ايي بايد  بررسي بشه كه ايا به دليل كارتون دو زبانه هست يا كلا سيستم اين بچه اينطوري هست كه گفتار و راه افتادنش با تاخير هست