همسرم دربچگی تنبیه بدنی شده است

باسلام.همسرمن درکودکی توسط پدرش که به تریاک اعتیادداشته تنبیه بدنی میشده وخودش به زبون میاره که دچارعقده شده.بسیاری ازاوقات به خاطرچیزای پیش پاافتاده عصبانی میشه وپرخاش میکنه ودرحین عصبانیت ب خودش آسیب میزنه.وقتی تعریف میکنه ک ازخجالت اینکه هم کلاسی هاش بدن کبودشو ببینن لباسشو جلوی اوناعوض نمیکرده اشک توچشماش جمع میشه.همسرم ۲۹سالشه.من بایدچیکارکنم حالش خوب شه وعقده های دوران کودکیش خالی بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

چنین مسائلی نیاز به بررسی و توضیحات بیشتری دارند.
ایشان باید حتما در طی جلسات متوالی مشاوره‌ بررسی و درمان شوند.
اغلب مشکلاتی که ریشه در کودکی دارند با مراجعه به مشاور و در صورت نیاز با دارودرمانی قابل بهبود و درمان هستند.