ترس از دست دادن

باسلام.هفته هیجده بارداری هستم.بارداری دومم.بیست و شش سالمه.همش فکرهای بد ب ذهنم میاد.ترس از دست دان پدر و مادر و...قبلاً هم اینجوری بودم یکم.ولی الان خیلی شدت گرفته.میترسم با این فکرا اون چیزارو جذب کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

با وجود اینکه این اتفاقات از بدیهیات زندگی‌ست وسواس‌های فکری در اغلب خانم‌ها وجود دارد که در شما بدلیل باردار بودن و نوسانات هورمون‌ها و خلقیات ممکن است این افکار تشدید شده باشند.
سعی کنید با پدر و مادر و خانواده بیشتر در ارتباط باشید و همچنین وقت خود را با انجام کارها و سرگرمی‌ها پر کنید تا فرصت کم‌تری برای تغذیه‌ی چنین افکاری داشته باشید.
اگر این افکار در شما شدت و قوت گرفت با چند جلسه مراجعه به مشاور می‌توانید کنترل بهتری روی افکارتان داشته باشید.