انوکساپارین و اسپرین در اوایل بارداری

سلام

من دوتا بارداری پوچ داشتم و ازمایشات ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ انجام دادم مشکلی نبود..الان باردارم و از اول بارداری انوکسا6000.اسپرین.شیاف پروژسترون و متفورمین خوردم...

سونو قلب رفتم خداروشکرخوب بود...

چن تا دکتر رفتم یکی میگه امپول واسپرین تا اخر بارداری مصرف کن..یکی میگه اسپرین قبل هفته 12باعث شکاف لب و خونریزی جفت میشه...یکی هم میگه امپول لازم نیس فقط اسپرین بخور

کلافه شدم و میترسم لطف کنید شما راهنماییم کنید واقعا نمیدونم چرا نظر ها اینقدر متفاوته و کدوم رو انجام بدم

*ایا نیاز نیس ازمایش انجام بدم واسه تزریق امپول ک خونم خیلی رقیق نشده باشه

ممنونم از پاسخگویی شما💕💕

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله می توانید تحت نظر پزشک آزمایش انجام بدهید موفق باشید.