در خواست رابطه مقعدی از سوی مرد

با سلام من حدود یک سال ونیمه که ازدواج کزدم و الان سه ماهه که باردارم از همون اوایل ازدواجمون همسرم به رابطه مقعدی علاقه فراوان داشت و من اون اوایل همراهیش میکردم دوماه اول ازدواجمون حداقل هفته ای یکبار رو رابطه داشتیم از مقعد ولی کم کم بعد از دو ماه واسع من مشکلاتی پیش اومد مثه زخم های سطحی مقعد که دو سه روزه خوب میشد بعد از رابطه بعد از این دردا من کلا از رابطه مقعد متنر شدم ولی به اصرار شوهرم انجام میدادم بارم حتی یه بار دکتر هم رفتم که تشخیص شقاق داد و بعد از اون این رابطه رو بیست روز یکبار انجام دادیم فقط بخاطر میل فراوان شوهرم حاظر به این رابطه بودم الان از زمانی. که باردار شدم هرچقدر خواهش میکنم که قطع کنیم این رابطه رو مجاب نمیشه و الان یک هفته از اخرین بار که از مقعد رابطه داشتیم میگذره و من به سدت سوزش و درد دارم و واقعا عذاب میکشم ،شوهرمم حاظر نیس این میلشو کنترل کنه ،تو رو خدا ی راهی نشون من بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

همسرتون باید به درخواستتان احترام بزاره و بپذیره که بسیار خطرناک هست و آسیب هایی رو به همراه داره اگر میتونید از مشاور و یا فردی که همسرتون قبولش داره کمک بگیرید و ایشون از طرف یه روانشناس بررسی بشن خیلی عالی هست