افسردگی مشکل خودمم

من فقط طلاق میخوام همه زندگیم خوبه امانمیتونم مشکل خودمم احساس میکنم نمیتونم مسولیت پذیرباشم اونقدشوهرم خوبه که من شرمندم نمیتونم خانوم تمامی باشم براش درصورتی که اون خیلی تلاش میکنه مشکل بعدیمم دلسوزی بیش ازحدمنه بچه سه ماهه دارم اشتباهی یه خطاازم سرزدسربچم داغون شددلم میخوادسرموتودیواربکوبم یابمیرم ازذهنمم پاک نمیشه بیچاره بچم مادرخوبی براش نیستم کلادردسرم تحمل دردکشیدنشوندارم بعدگندزدم یاداوری بش کل روح روانموبهم میریزه من نمیتونم شاهددردکشیدن بچم باشم برام زجراوره بیش ازحده غیرقابل کنترله.حتی نمیتونم توموقعیت واکسن یادردختنه کردنش ببینمش نمیخوام توزندگی متاهلی باشم هرکس دیگه بهترازمن دوتاشونومیتونه هواشونوداشته باشه دلم فقط تنهایی میخواددوس ندارم تواین موقعیات روبروشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

اینطور که مشخص هست شما از همسر و زندگی‌تان راضی هستید. این موردی که دارید با مراجعه به مشاور و روانشناس قابل حل هست. کمی برای خودتان و بهبود وضعیتتان وقت بگذارید و تلاش کنید. حتما به روانشناس مراجعه کنید.
برای مشکلات این چنینی که تا حد زیادی قابل حل هستند و مربوط به خود شخص هست و شما و همسرتان مشکل جدی ندارید، نمی‌تواند دلیل خوبی برای جدایی باشد.
حتی در صورت جدایی و طلاق نیز شما باید حتما به روانشناس مراجعه کنید. طلاق مشکل شما را حل نخواهد کرد.
در مواردی روانپزشک هم با دادن داروهای مناسب می‌تواند به احساس ناخوشایندی که دارید کمک کند.
یک جلسه نیز به روانپزشک مراجعه کنید. به خودتان کمک کنید، وقت بگذارید و برای مسائلی که قابل حل هستند زندگیتان را خراب نکنید.