پسر ۱۰ماهه

سلام. پسرم ۱۰ماهشه اشتهاش کمه یکم زیادی میخوابه ولی چرت میزنه بیشتر و اینکه زیر چشماش قرمز و رو به کبودیه و از ۷ماهگی تا ۹ماه و ۲۰روز هیچ تغییری در وزن و قدش نگرد و حتی نزولی شد دو تا دندان پایین داره. میشه بگید برای وزن گیری وعلت بیحالی و قرمزی زیر چشمش چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

پسرتون بهتره توسط پزشک اطفال معاینه بشود تا آزمایشات لازم براشون انجام بشه.یه کودک ۱۰ ماهه طبیعی هستش در هرزمان نیاز به خوابیدن داشته باشه.پزشک میتونه بعد بررسی برای پسرتون مولتی ویتامین و مکمل  تجویز کند