خیانت همسر

سلام خانم جان خوبی من ۱۸ سالمه و همسرم ۲۷ ایشون به شدت نیاز جنسی کنار من دارن یعنی جوری که به طلاق فکر میکنه آخه شوهر من به زن چاق علاقه داره اما من چون شیر بچه میدم لاغرم قدم ۱۶۳ وزنم ۴۷ همیشه زن های اندام گلابی فامیل رو تو سر من میزنه بهم محبت نمیکنه سمتم نمیاد  باهاش حرف میزنم انگار نه انگار من با اونم دیشب هم میگفت میخوام جدا بشم ازت چیکار کنم خانوم هرچی هم میخورم فایده نداره خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

حتما باید به روانشناس مراجعه کنید. خصوصا همسرتان.
اینکه شما لاغر اندام هستید از ابتدا وجود داشته و ایشان با همین اندام شما را انتخاب کردند. هشیار باشید.
همسرتان حتما باید به روانشناس مراجعه کند تا علل دقیق دوری کردنش از شما مشخص شود.
با وجود یک بچه کوچک صحبت از طلاق بخاطر لاغر اندام بودن عادی نیست. حتما جهت بررسی بیشتر به مشاور مراجعه کنید.