من یک خواستگار پاسدار دارم..تحصیلات و قیافش خوبه ولی من نمیخوامش..چون شغلش باعث ایجاد یک سری محدودیت ها میشه..از طرفیم دوس دارم خونه شوهر برخلاف خونه پدر چادری نباشم...خلاصع جوابم از اول اول منفی بود...حالا خانوادم میگن ن باید هی صحبت کنی بخاطر چادر خودتو بدبخت نکن میگن یجوری فکر کن ک مثبت بشه جوابت..نمیدونم چیکارکنم..دلم میخواد بمیرم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

مجبور نیستید حتما قبول کنید وقتی نظرتان منفی است.
اگر با نارضایتی قبول کنید قطعا در آینده مشکلاتی خواهید داشت و آن وقت خانواده مسئولیت مشکلات شما را نخواهد پذیرفت.
بجای آرزوی مرگ، هشیار باشید و عاقل.
سنی ندارید و فرصت ازدواج برای شما بسیار است.
ضمناً در مراحل ازدواج حتما از جلسات مشاوره کمک بگیرید و مشاوره های پیش از ازدواج را شرکت کنید.