شب ادراری

خواهر من 19 سالشه و از بچگی شب ادراری داشته این شب ادراری ها مداوم نیست و بعضی موقع هاست دکترم رفته جواب نگرفته شبا چه سردی بخوره چه نخوری بعضی موقع ها شب ادراری داری اگه راهحلی دارید لطف میکنید بگید

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

شب ادراری دلایل مختلفی دارد. استرس، برخی بیماری‌ها و مشکلات کلیه و کبد و.......
شما ذکر کردید که به چه پزشکی مراجعه کردند و چه درمان‌‌هایی در پیش گرفتند.
ایشان باید به متخصص داخلی، متخصص کلیه و متخصص اعصاب مراجعه کنند تا از جهات مختلف علت مشکل‌شان بررسی شود.