لک بینی ۱۳روز

تورو خدا جواب بدین من این ماه 2پاک شدم که قرار بود از روز ۱۴پریودیم قرص مدروکسی بخورم تا ۱۰روز شبی دوتا اما دوشب خوردم و شب سوم چون واکسن کرونا زدم نخوردم که بعد ۱۳روز بعد پاکیم لک بینی قهوه ای داشتم یه روز بعد پاک شدم الان سینه هام درد میکنه و کمر درد دارم موعد پریودیم ۲۶هست بنظرتون حامله ام یا بخاطر اون دوشب که قرص خوردم لک بینی داشتم تورو خدا جواب بدین دارم دق میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید صبر کنید اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید