هنوز اثرات قرص داخل بدنمه؟😔

من آذر سال پیش قرص ضدبارداری خوردم تا تیر امسال خون قاعدگی من کم شده بود این ماه که به صورت چند رو لکه اومد که نیاز به نوار بهداشتی نبود بنظر شما هنوز اثرات قرص داخل بدنمه؟من از دختر بودنم بخاطر کیست میخوردم هیچ وقت سابقه نداشت اینطور بشم میدونم کیست ندارم چون داشته باشم ی طرف زیر دلم گوله میشه....

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

خیر ربطی به اثر قرص جلوگیری ندارد بهتر است آزمایشات هورمونی انجام بدهید موفق باشید.