ژل رویال واقدام به بارداری

سلام من ماه پیش ژل رویال اندازه یه ماش یک هفته خوردم روز ۱۵سیکلم یک فولی ۱۶تو تخمدان راستم وچند تا فولی از ۲تا۸تو تخمدان چپم بود ولی چون لوله سمت راستم رو برداشتم باردار نشدم.الان این ماه میخوام باز ژل رویال بخورم میتونم اندازه یه قاشق کوچک بخورم تا تاثیرش بیشتر بشه

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتر است  تحت نظر پزشک از داروهای تحریک تخمک گذاری استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید موفق باشید.