من پریودام منظمه منتهی همیشه دو روز زودتر لکه بینی میشم مثلا ۶ ام یا ۵ ام لکه قهوه ای میاد ۸ ام یا ۷ام شب خونریزی شروع میشه این ماه با نامزدم دقیقا ۷ام شب رابطه داشتم  اما خب من نگرانم چون الان ده روز میگذره هنوز پریود نشدم الان چند روزه مثل پریود دل درد خفیف و گهگاهی در طول روز دارم هی خوشحال میشم ک دارم پریود میشم ولی باز میرم دسشویی میبینم خبری نیست😔

ولی حسم میگه باردار نیستم چون حداقل باید ۶ام یا۵ام لکه بینی میدیدم ولی ندیدم حتی ۷ام تا شب هم خبری از ی لکه هم نبود درحالی که هرماه دقیقا تو این تاریخ من لکه هام تبدیل به خون هم شده بود.

میگم شاید وزنم رفته بالا ازونه البته من همیشه چاق بودم و هستما منتهی ی چندکیلوکم کرده بودم دوباره انقد خوردم برگشت ولی باوجود چاقی همیشه منظم بودم لطفا خیالم راحت کنید ببخشید از استرس انقد توضیح دادم😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر جلوگیری داشتید احتمال بارداری ضعیف است اما اگر تا ۴ روز آینده پریود نشدید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود  موفق باشید.