دیر حرف زدن پسربچه 4 ساله

برادر کوچیک من ۴ سالشه. بچه‌ی باهوشیه جوری که بعضی کلمه هارو بلده بخونه مثلا مخاطب های توی گوشی یا اسم کارتون و فیلم و اسم شبکه های تلویزیونی. همه رو خیلی خوب بلده

اما کاملا زبونش باز نشده. در حد نیازش حرف میزنه مثلا وقتی بخواد بره دستشویی یا وقتی ک آب یا خوراکی ای بخواد یا مثلا وقتی عصبانی شه با ی سری جملات ک از خودم و بقیه اعضای خانواده شنیده ابرازش میکنه.

یادگیریش عالیه ولی حرف زدنش نه. مث بچه های عادی حرف نمیزنه و بعضی چیزارو اشتباه میگه.

بعضی چیزا رو ازش سوال کنی جواب نمیده اگه هم جواب بده با یه سری کلمات و جمله های نامفهوم جواب میده ادم نمیتونه سر در بیاره چی میگه اصلا

پرخاشگر هم هست. البته فقط تو خونه.اصلا بچه های همسن خودش رو نمیزنه اما من و مادر و پدرم رو بدجور میزنه یا وسیله و هرچیزی ک دم دستش اومد سمت مون پرت میکنه!!

ممنون میشم راهنمایی کنین چیکار کنیم باهاش!

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

کلا طبیعی هستش اما برای اینکه خودتون خیالتون راحت بشه به یه گفتار درمان مراجعه کنید تا بررسی و معاینه بشه