سلام. و عرض ادب.پسر۷ساله دارم.بخاطر کوچکترین چیزی بی دلیل گریه میکنه.چه در زمان بازی و چه در زمان نوشتن تکالیفش.من و پدرش از این کارش خسته شدیم.با ملایمت رفتار کردیم تاثیر نداشت.طوریکه من گاهی کتکش میزنم .لطفا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
كتك زدن اشتباه ترين روش ممكنه و قطعا باعث اسيب هاي رواني زيادي در بزرگسالي ميشه و ياد ميگيره در صورت اعتراض كسي را كتك بزنه يا حمله كنه
به نظر ميرسه فرزندتون اعتراضي داره كه نميتونه عنوان كنه و با اين كار اعتراض رونشون ميده يا هم روش تربيتي شما و پدرش قبلا اينطور بوده كه چون گريه ميكرده شما هر خواسته اون رو فراهم ميكرديد و باعث شده اين الگو را ياد بگيره
در اين صورت لازمه الگوها و قانون هاي خانه و ارتباط با فرزندتون عوض بشه حتما از يه مشاور كودك كمك بگيريد .