سلام مجدد خیلی خیلی ممنونم ازتون که اینقدر با دقت و با حوصله حرف های ما رو میخونید و اینقدر با ظرافت جواب ها رو برامون ارسال میکنین کاملا حرف هاتون رو قبول دارم که نبابد به خودم امیدی بدم و حرف هایی که در این رابطه فرمودین فقط یک سوال خب من تا چند سال ایندع دانشجو خواهم موند و ایشون هم کم کم برای ازدواج سنشون میره بالا خب در این صورت هیچ وقت نمیتونن بهم بگن دیگع؟درسته؟ بعد کاری نمیشه کرد که نظرشون رو بدونم در رابطه با خودم؟ چون به طور مستقیم که اصلا نمیشه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز اشاره نکردید تو این چندسال ایا باز هم با ایشون کلاس خواهید داشت یا نه. وقتی رابطه شما رابطه استاد ودانشجویی هست کمی سخت میشه ابراز علاقه کرد اگر رابطتون خیلی صمیمی هست میتونید دلیل ازدواج نکردنشون رو بپرسید ویا گاهی ملاکهاشون رو بپرسید بنظر بنده اگر ایشون تمایلی داشته باشند هم کمی زوده عنوان کنند الان با شروع ترم جدید ایشون باز استاد شما هستند؟؟ ودر این مدت که از درستون مونده باز باایشون کلاس خواهید داشت؟