راه چاره

با سلام و خسته نباشید من خانم ۴۰ ساله هستم و یک خواهر دارم که از خودم ۱۰ سال کوچکتر است.متاسفانه سال قبل متوجه شدیم که مادرم دچار سرطان شده از نوع پیشرفته .من چند سالی است که ازدواج کرده‌ام از همان اول ازدواج همسرم نمی‌گذاشت که من خیلی به پدرو مادرم سر بزنم همچنین الان که مادرم مریض شده.وقتی به خواهرم زنگ میزنم که حال مادرم رو بپرسم با طعنه جوابم رو میده ومیگه تو ۶ ماه ۶ ماه به مامان سر نمیزنی خواهرم به شدت عصبی شده و حال روحی خوبی نداره.از یک طرف همسرم نمیذاره برم خونه پدرم از طرفی خواهرم مدام با طعنه باهام حرف میزنه تو دو راهی گیر کردم نمیدونم چی کنم.راه چاره چیه واین که همش میترسم به زودی مادرم رو از دست بدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

علت جلوگیری همسر شما از ارتباط با خانواده باید ریشه‌یابی و بررسی شود. در این خصوص به مشاور مراجعه کنید.
دیدار با خانواده از ابتدایی‌ترین حقوق شماست. شما چندین سال به این موضوع تن دادید و این شرایط را پذیرفته‌اید، تغییر یکباره‌ی این وضعیت ممکن نیست و نیازمند بررسی علت و راهکارهای مختلف است.
در حال حاضر شرایط ویژه‌ای پیش آمده که شما باید با همسر خود در آرامش گفتگو کنید و ایشان را در جریان ترس از دست دادن مادر قرار دهید و بگویید که نیازمند همکاری ایشان هستید تا بتوانید با مادرتان ملاقات کنید.