تنبلی تخمدان

باسلام.دوساله که اسپیرونولاکتان۱۰۰ وسیپروترون کامپاندومتفورمین مصرف میکنم و هورمون تستسترون وDHEAبالایی داشتم وسونوتخمدان پلی کیستیک مشخص کرد از۱۳سالگی ریزش موشدید وآکنه شدیدی داشتم دراین دوسال که دارومصرف کردم ریزش موهام قطع نشده وآکنه صورت وبدنم کمی بهترشده اماسوال من ازشمااینه که باتوجه به ریزش مویی که دارم ادامه این داروها تاثیری داره یانه؟دکترپوست مو گفت تنبلی تخمدان بایدحل شه تا آکنه وریزش مو درست شه.به نظرشما ادامه دارهاله خاطرعوارضی که دارندصحیحه؟بسیاربه دکترمراجعه کردم وغقط همین داروها ودادن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

درمان ها باید با کنترول تستهای کبدی و کلیوی ادامه یابد و داروهای دیگری نیز می توان اضافه کرد .
جهت درمان مناسب مراجعه کنید .