کودک ترسو

سلام دختری پنج ساله دارم که دربرقراری ارتباط با افرادغریبه و هم سن های خودش مشکلی نداره ازلحاظ تعامل با هم سنهاش خیلی عالیه منتهی تنها مشکلی که داره اینه درمقابل دخترعموش که دوسال ازخودش بزرگتره احساس ضعف و ترس داره اون خیلی زورگو هست و دخترمن یاسکوت میکنه درمقابل زورگوییش یا گریه درحالی که برای بچه های دیگه تقریبا نرماله میتونه ازخودش دفاع کنه اما درمقابل دخترعموش به شدت منفعل عمل میکنه و نمیتونه ازخودش دفاع کنه باتوجه به اینکه ما تویه ساختمون هستیم بنظرتون راه حلش چیه اجازه بدم باهم بازی کنن یا ازشون دوری کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

واکنش دختر شما در این سن طبیعی‌ است. کودکان در مقابل زودگویی دیگر کودکان عقب نشینی می‌کنند.
لطفا در چنین مواردی دخالت نکنید و سعی نکنید به دخترتان یاد بدهید ‌که چگونه واکنش نشان دهد. کودک شما خودش به مرور در تعامل با دیگران بسیاری از مسائل را فرا می‌گیرد.
تا حد امکان سعی کنید از بازی کردن فرزندتان با آن کودک دوری کنید و اگر امکان نداشت، فقط از دور مراقب باشید تا به کودک شما آسیبی وارد نشود و در سایر موارد دخالت نکنید.