مصرف قرص هیرویت بجای فولیک اسید

خرداد و تیر روزی یک عدد اسید فولیک استفاده کردم اما مرداد و شهریور مصرف نکردم ؛ بجاش برای تقویت موهام تیر و شهریور روزی یکی هیرویت خوردم که اسید فولیک شامل ترکیباتش هست

حالا  قصد اقدام دارم نمیدونم اول سه ماه اسید فولیک بخورم بعد اقدام کنم یا یک ماه بخورم بعد اقدام کنم ؟ یا اصلا ممکنه هیرویت نیاز بدنمو طی این دوماه تامین کرده باشع ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

خیر مشکلی ندارد می توانید برای بارداری اقدام کنید موفق باشید