تست بتا

سلام خسته نباشید

من روز ۱۳ پریودم سنو شدم یک فولیکول ۱۴داشتم و طرفای شب ۲۰دوره ام هم علامت تخمک گذاری داشتم. روز موعده پریودم بی بی چکم یه هاله ی کم رنگ انداخت، تست بتا دادم آزمایشگاه گفت منفیه ولی مشکوک هستین. دو روز بعد دوباره بی بی چک زدم و بلافاصله خط دوم ظاهر شد دوباره تست بتا دادم(تیتر بتا ندادم) اینبار منفی نبود و زده بود مشکوک

آزمایش اول عددش ۳.۱بود که چون زیر ۵ بود منفی بود و آزمایش دوم، یعنی دو روز بعد عدد ۷.۱بود ولی بازم باید بگم آزمایشم تیتر بتا نبود

لک بینی و خونریزی هم ندارم بنظر شما امکان بارداری من وجود داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر احتمال بارداری ضعیف است اما اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید