علائم بارداری

سلام وقتتون بخیر من جلوگیری طبیعی دارم بعد این ماه بعد تخمک گذاریم زیردلم و کمرم درد میکزد تا الان بعد الان حالت تهوع گرفتم ی جوریک ک انگار معده ام داره زیر رو میشه و بی حال میشم زود ب زود ضعف میکنم و کسل و درد کشاله ران دارم با کمر درد ۴ روز هم مونده ب موعدم دیروز بی بی زدم منفی بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید