۹روز از تزریق اچ سی جی میگذره

سلام بنا به شرایط pcoک داشتم کلومیفن روزی ۳ماوفورمین روری۲تا مصرف کردم روز۱۱پریودی فولیکول۱۷داشتم یه دونه روز۱۴دوتا امپول اچ سی جی زدم دوشب بعدش دل درد درد تخمدان شدید تا۳روز داشتم و البته ترشح تخمک گذاری من همون روز۱۴ک امپول زدم اقدام داشتم همون ی شب البته دردا کم کم شد تا روز۷بعداز تزریق کمر درد و‌ترشحات بیشتر غلیظ شیری و سفید رنگ داشتم ،امروز ۹روز بعدتزریق امپول از دیشب کمر درد خفیف امروز بیشتر شده درد تخمدان گاهی و زیر دل درد میکنه صبح یه ترشح با خون ابه داشتم خیلی قهوه ای خیلی کم رنگ بود الانم یه مقدار خیلی کم روی دستمال دیدم بنظرتون باردارم؟چون تو این چند روز خستگی و سرگیجه هم‌دارم یا ایا دردهای پریودی شروع شدن؟؟من همیشه یه روز نهایت یه شب قبل پریودی دردارم شروع میشن ایا این خون ناشی از لانه گزینی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

برای تشخیص بارداری یک هفته بس از عقب افتادن قاعدگی بتا اچ سی جی انجام دهید .