سلام از بین رفتن علائم بارداری

سلام من قبلا ۵ بار سقط داشتم ک همشون تو ۶ هفته بود هیچ کدوم قلب نداشتن همشون رشدشون متوقف میشد و سقط میشدن کورتاژم نشدم اخرین سقطم پارسال بود طبق تشخیص دکترم سپتوم خیلییی خیلییی ضخیم داشتم ک هیستروسکوپی کردم و همشو برداشتن مشکل ایمنی انعقادی و غلظت خونم دارم ک دارم دارو مصرف میکنم الان ۶ هفتمه تو ۵ هفته سونو شدم ک گفتن ساک بارداری هس اما فعلا جنین نیس از دیروز تیر کشیدن شکم و سینه هام قطع شده سینه هام شل شده و دیگ درد نمیکنه میخاستم ببینم مشکلی پیش اومده؟ فعلا نمیتونم برم سونو ایا طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر این علائم خیلی مهم نیست داشتن لکه بینی علامت مهمی است که باید پیگیری شود موفق باشید موفق باشید.