خارج شدن ترشحات غیر طبیعی با خون قاعدگی

سلام وقت شما بخیر . من دو یا سه ساله که درد های شدیدی در زمان قاعدگی دارم و یکبار لخته های خونی مکعبی شکل با درد زیاد از رحمم خارج شد . به دکتر مراجعه کردم و سونو و آزمایش خونم طبیعی بود و گفتن مشکلی نداری . اما به تازگی همراه با خون قاعدگی ترشحات سفید و خلط مانندی از من خارج شده و درد زیادی هم دارم و هنوز هم لخته های بزرگ در خون قاعدگی من وجود داره . امکان داره که مشکلی داشته باشم ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

جهت سونوگرافی و تست های هورمونی و تست های انعقادی مراجعه کنید .