کاهش ذخیره تخمدان

با سلام. من خانومی ۲۴ساله هستم چندسال پیش کیست در تخمدان چپ داشتم.چند دوره داروی جلوگیری تجویز شد ولی بامصرفشون کیست از بین نرفتم و درمانم رو بعد از ۱سال رها کردم.مدت ۲ساله ازدواج کردم.در این مدت روش جلوگیری طبیعی و در سال دو بار از قرص اورژانسی استفاده کردم به اضافه ۲دوره قرص HD.مدت ۶ماهه که پریود نامنظم دارم و درماه ۲بار میشم.مراجعه به پزشک زنان کردم تو سونوگرافی هیچ کیستی مشاهده نشد و گفتن از بین رفته.یک تخمک فعال هم داشتم چون بلافاصله بعد از پریودم مراجعه کردم.برای تشخیص علت آزمایش کامل هورمونی نوشتن که تو نتایج ازمایش هیچ مشکلی نبود به جز کاهش ذخیره تخمدان یعنی میزان amh 0.72 بود.گفتن علت بی نظمی پریود هم همینه و باید سریعا اقدام به بارداری کنید.سوال:آیا دلیل نامنظمی ۱۰۰٪ همین موضوعه؟ فعلا که شرایط اقدام به بارداری رو ندارم چطور میتونم ذخیره تخمدان رو بالاتر ببرم یا اینکه از کاهش دوباره جلوگیری کنم؟؟؟

خیلی نگرانم ممنون میشم پاسخ بدید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ذخیره تخمدان شما خیلی بایین است .هر چه سریعترجهت IVFیا فریز تخمک یا فریز جنین اقدام کنید .