درمان فوردایس تناسلی

سلام وقتتون بخیر ی دونهای ریز بهم چسبیده ک فقط وقتی پوستمو میکشم دیده میشن تقریبا رنگ گوشت یکم مایل ب زرد رو لبهای واژنم درومده دکتررفتم گفت چیز خطرنلکی نیست انتی بیوتیک داد ولی خوب نشده خودم فک مکنم فوردایس هست چون خارش و سوزشو درد هم نداره و تغیریم هم نکرده تو این چندسال ..میشه راهنماییم کنید چطوری درمانشون کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

برای تشخیص باید به پزشک ماهر مراجعه کنید تا معاینه بشوید از طریق مجازی نمی‌شود درمان قطعی پیشنهاد داد.