لکه بینی بعد از رابطه

سلام خسته نباشید.ماه قبل ای یو ای کردم باامپول 16تافولی بالغ داشتم به خاطر بارداری خارج از رحم لوله راستم از دست دادم.دوبار آمپول سینال زدم چهره دوبار سه روز زودتر از موعدم پریود شدم.

1.خونریزی پریودم بعد اون ماه که آمپول میزنم لخته لخته اس مشکلی نیست؟

2.شوهرم واریکوسل خفیف داره مورفولوژی ۳هست ولی بقیه نرماله ممکنه به این علت ای یو ای ناموفق بوده؟

۳.تاحالا کیست نداشتم بعد پریودم گاهی تخمدانم تیر می‌کشه وبعد۲بار رابطه فقط همون لحظه لک میبینم.روز۸سیکلمه ممکنه کیست باشه یا لوله ام بسته شده که باردار نشدم؟ ببخشید طولانی شد نگرانم لازمه سونو بدم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

جهت اظهار نظر لازم است معاینه شوید . با مدارکتان مراجعه کنید .