تخمدان پلیکیستیک

با سلام

من تخمدان پلیکیستیک دارم وبرای اقدام به بارداری آزمایش خون انجام دادم. همه چیز نرماله ولی قند خون ناشتا۹۵بود که آخرین رنج آزمایشگاه ۹۹بود و دوساعت بعد صبحانه محلول گلوکز خوردم و یک ساعت بعد مجدد آزمایش دادم یعنی ۳ساعت بعد از آزمایش اول gctعدد ۱۷۵رو نشون میده و رنج آزمایشگاه۱۴۰هست. یعنی من دیابت دارم یا به خاطر تنبلی تخمدان هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بله . لازم از الان رزیم دیابتی داشته باشید . یعنی از شیرینی و عسل و خرما برهیز کنید .