سلام ، من دوقلو باردارم ، ذکتر بهم قرص کلسی کر ، ویتامین د، پریناتال ، ففول داده هر کدوم روز دوتا باید بخورم ، بهترین زمانش برای خوردن همرا ه با کدوم وعده غذاییه؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام میتوانید قرص کلسی کر و ویتامین دی را بعد از صبحانه میل نمایید قرص پری ناتال را بعد از ناهار قرص آهن را شب قبل خواب میل نمایید میتوانید تلفنی با پزشک معالج خود نیز مشورت نمایید