هدف

سلام من دختری ۱۷ ساله هستم که از ۱۴ سالگی درباره اینده ام خیلی فکر کردم و تا الان به هیچ نتیجه قطعی نرسیدم و واقعا داره من رو ازار میده گاهی وقت ها شده که اونقدر فکر میکنم تا سردرد بگیرم. من از کوچیکی درسم خیلی خوب بود یعنی ۲۰ گرفتن برام مثل خوابیدن و غذاخوردن حتمی بود و تونستم تو بهترین مدارس درس بخونم و همینطور از کوچیکی علاقه فوق‌العاده شدیدی به شیرینی پزی دارم گ،پارسال تصمیم گرفتم بجای دانشگاه رفتن و درس خوندن برم به سمت علاقم اما چون هزینه ها خیلی بالا هستن پدرم نمیتونه از عهده بر بیاد برای همین تصمیم گرفتم تو یوتوب تولید محتوای اشپزی داشته باشم گفتم درامدش خوبه و میتونم برم کلاس های شیرینی پزی،هدفم رو به خانوادم گفتم و مخالفتی نکردن منم رفتم وسایلی که نیاز داشتم رو خریداری کردم وقتی به چند نفر درمورد کاری که میخواستم انجام بدم گفتم که تا دیپلم میخونم با حرفاشون خیلی ناراحت شدم و باعث شد من دودل بشم.من تو شهری زندگی میکنم که دانشگاه دولتی  نداره و شهر کوچیکی هست(پدرم خیلی سختگیره و اجازه نمیده برای تحصیل به دانشگاه شهرهای دیگه برم) و الان به شدت سردرگم هستم که چیکار کنم و به شدت نیاز به راهنمایی دارم (در ضمن موفقیت من در تولید محتوا هم حتمی میست و احتمال شکستش خیلی زیاده)و نمیخوام از اون دخترهایی باشم که تو خونه بشینم و منتظر بشم که بهم پول بدن

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به شما تبریک میگویم که در این سن و سال برای خود اهدافی را مشخص و برای آن برنامه ریزی میکنید. بنظر میرسد دختر آینده نگری هستید ولی کمی وسواس گونه رفتار میکنید
وقتی علاقه و هدف خود را مشخص کردی نباید در مورد آن از همه نظر خواهی کنی. خیلی خوبه که قبل از شروع کار از افراد متخصص راهنمایی بگیریم ولی راهنمایی با نظرخواهی متفاوت است
از نظرکسی که علاقه ای به شیرینی پزی ندارد مشخص است که سرمایه گزاری و وقت گذاشتن در این حرفه بیهوده است
اگر در کاری احتمال شکست وجود نداشته باشد که مشخص است کار کم ریسک و  بی دردسری خواهد بود
همیشه فکرهای خلاق و ایده های نو درصد ریسک بالایی دارند. پس هدفتان را مشخص کنید و شروع کنید . در لین‌مسبر شاید بارها شکست بخورید و حتی سرزنش شوید ولی اگر به کارتان ایمان داشته باشید میتوانید در حرفه خود بهترین باشید