خودزنی

سلام

من وقتی ناراحت و عصبی میشم با خودزنی احساس میکنم اروم‌میشم یبار دستمو کوبیدم دیوار شکست یک سال بیشتر میگزره ازش هنوز دستم کاملا خوب نشده باز هنگام عصبانیت دستمو میکوبم دیوار چیکار کنم چرا اینطور شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام برشما دوست عزیز
خودزنی موقع عصبانیت یکی از رفتارهای مخربی است که احتمال انجام آن در افراد مبتلا به مشکلات هیجانی بیش از دیگران است. در حقیقت ناتوانی در مدیریت هیجانات منفی باعث می‌شود که فرد برای آرام کردن خود به رفتارهای ناسالم روی بیاورد.زمانی که عصبانیت را به دیگران معطوف می‌کنیم میل به آسیب زدن به آن‌ها در ما شکل می‌گیرد و زمانی که عصبانیت را به درون خود بازمی‌گردانیم و افکاری نظیر خودسرزنشی داریم ممکن است تمایل به خودزنی یا رفتارهای آسیب رسان نسبت به خود را تجربه کنیم
اگر بتوانید مهارت کنترل خشم را بباموزید و با تمرین خشمتان را کنترل کنید این رفتار در شما کمتر اتفاق خواهد افتاد
توصیه میکنم در صورت امکان با مشا ر به صورت تلفنی یا حضوری صحبت کنید و یا حتما در زمینه مهارت کنترل خشم مطالعه کنید