شکنجه روحی

سلام وقت بخیر..من یه بیوگرافی کوتاه بدم از خودم.من یه دختر ۱۸ ساله و بچه اول یه خانواده ۵ نفره هستم تا به الان چه از نظر درسی و روابط اجتماعی و .... خیلی خوبم اما پدرم همش دخترای فامیل و... رو بهم سرکوفت میزنه و کنار خانواده و افراد دیگه القاب زشت بهم میگه .در شرایط آروم باهاش صحبت منطقی کردم و گفتم که چقدر تاثیر بدی روی من میزاره اما پدرم اصلا چیزی به اسم روح و روان و مسائل روانشناسی رو قبول نداره و میگه اینا همش مسخره بازی و متاسفانه مادرم هم طرف پدرم رو میگیره تو خونه کلا هر چقدر از لحاظ لفظی مورد اذیت قرار میگیرم جوابشون رو نمیدم و سکوت میکنم چون تا کوچک ترین حرفی بهم میزنم سروصدا راه میاندازن و اذیتم میکنن اما با هیچ کدوم از دوتا برادرای کوچک تر از خودم که هر که ۱۳ و ۸ ساله هستن چیزی نمیگن حتی تشویق میکنن که من و کتک بزنن.به هیچ مشاور یا مرکز روانشناسی هم نمیتونم برم و کم ترین پول تو جیبی هم ندارم من باید چیکار کنم در این شرایط؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام برشما دوست عزیز
بنظر میرسد از نظر شخصیتی و بلوغ ذهنی و عاطفی بسیار موفق بوده اید و دختر منزقی و عاقلی هستید . به شما تبریک میگویم که توانسته اید تا به امروز احساسات خود را کنترل کنید
متاسفانه گاهی ما شاهد چنین رفتارهایی از طرف والدین هستیم که میتواند بخاطر فقر فرهنگی و تفا وتهای جنسیتی و ... باشد
اشاره کردید موقعیت تحصیلی خوبی دارید که میتواند بسیار کمکتان کند . اگر بتوانید در رشته خوبی درس بخوانید و ادامه تحصیل دهید آینده شغلی خوبی خواهید داشت .
برای خود هدف قرار دهید که برای اینکه این شرایط را تغییر دهم باید به هدف نهاییم برسم
دوست عزیز میدانم سخت است ولی باید تمرین کنید تا به رفتارهایشان بی تفاوت باشید و به دل نگیرید هر وقت آزرده خاطر شدید باخود بگویید من قوی هستم و رفتار کسی نمیتواند مرا از هدفم دور کند.
امیدوارم بتوانید با انتخاب رشته خوب و موفقیت در تحصیل و یا انتخاب هدفی که دارید این برحه از زندگیتان را با موفقیت سپری کنید