حس میکنم شوهرم برای بار سوم داره بهم خیانت میکنه چکارکنم

سلام.دوسال پیش زمانی ک من تو دوران عقد بودم سه ماه بعد عقدمون حس کردم شوهرم بهم خیانت میکنه و پیگیر شدم تا اینکه فهمیدم حدسم درست بوده و اینکه وقتی ازش پرسیدم چرا اول پنهان کرد و بعد ی مدت گفت دوستم گفته امتحانش کنم چون قصد داره ازدواج کنه باهاش و رابطه شوهرم و اون خانوم تا چندیدن ماه ادامه داشت.حدود یک سال بود ک خبری از اون خانوم نبود و بعد عروسیمون ک هنوز یک ماه ازش نگذشته بود متوجه شدم ک شوهرم بازم با اون خانوم ارتباط داره و من رفتم خونه پدرم و شوهرم گفت فقط اینبار بخاطر دوستش ک تازه ازدواج کرده و اون خانم هم اتفاقی از اشناهای همسرش بوده زندگیشون رو بهم ریخته و دوستم و بلاک کرده و اون نمیتونه بهش بگه دست از سر زندگیش بردار و از من خواسته ک بهش بگم و من از شوهرم تعهد محضری گرفتم ک دیگه تکرار نکنه اما الان بازم احساس میکنم ک با اون خانوم بازم در ارتباطه نمیدونم واقعا چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
قبل از هرچیز تقاضا دارم تا حل شدن مشکلتان اقدام به بارداری نکنید . به همسرتان بگویید بخاطر عدم ص اقتشان و پنهانکاریهایشان نسبت به ایشان بی اعتماد شده اید و برای حل مشکل نیاز به راهنمایی فرد متخصص دارید و باهمسرتان نزد زوج درمانگر بروید تا باهمسرتان صحبت کنند و شمارا راهنمایی کنند
باخودتان صادق باشید که اگر رابطه ایشان محرز شود ایا تحمل میکنید ویا جدا میشوید
با توجه به سنتان بهتر است از  فرد متخصص کمک بگیرید وبا یک مشاور حقوقی نیز صحبت کنید