سلام وقت بخیر ،من هفته ۹ بارداری هستم وخلقم بسیار تنگ شده چون حس میکنم اونطور که توقع داشتم همسرم درکم نمیکنه و بهم توجه نداره و بابت دغدغه هاییکه الان دارم هیچ هم راهی و هم صحبتی نداره،چه کنم که حس بکنم اصلا ایشون رو ندید بگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بسیار از مواردی که مطرح کردید بخاطر تغییرات هورمونی است  که در بارداری پیش می آید
گاهی افراد شدیدا از همسرشان متنفر میشوند و گاهی وابستگی افراطی دارند در بسیاری از موارد هم همه چی روال قبل است
به فکر راهکار ب ای فراموش کردن یا نادیده گرفتن همسرتان نباشید بلکه سعی کنید در مورد احساساتتان صحبت کنید و بگویید نیاز بیشتر به مراقبت و توجه ایشان دارید
واگر با گفت و گو مشکلتان حل نشد حتما خودتان مشاوره فردی انجام دهید تا دجار افسردگی بار اری نشوید