خسته شدم

سلام من پنج ساله ازدواج کردم و یک دختر دارم و یک بارداری ناموفق و مبتلا به افسردگی شدید و یک ماه بستری در اسایشگاه روانی و در این مدت هر اتفاق بدی برایم افتاده خلاصه بریدم از همه چیز یک زن دیپلمه خانه دار هیچ کاری از دستم بر نمیداد من معتاد شدم نه به مواد مخدر به غذا خوردن بیش از حد واقعا اعتیاد دارم چون نمی تونم مدت زیادی غذا نخورم فقط باید زیاد بخورم حالا از این همه آشفتگی برام سی کیلو اضافه وزن مونده مثل خوابه اگه بتونم کم کنم استرس دارم نگران از فردا بدتر می خوام از یه جا شروع کنم همه اطرافیانم کمک ای که می تونستن به من کردن ولی بی فایده نه پولی دارم بدم به متخصص تغذیه نه انگیزه..فقط می خوام تغییر کنم از درون از درون بیدار شم تا بتونم استرسم کنترل کنم ظاهرم  زیباتر کنم خجالت می کشم از اینکه ظاهر یه زن چهل ساله نامرتب دارم با اینکه فقط بیست و پنج ساله ام...من یک مرده هستم و فقط نفس می کشم همین ..از کجا چه جوری شروع کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به سن دخترتان و کیفیت رابزه عاطفی باهمسرتان اشاره نکردید .ایا همسرتان رابطه خوبی باشما دارند و در حال حاضر داروی افسردگی مصرف میکنید. دلیل بستریتان در بیمارستان چه بوده و بعداز بارداری افسرده شده اید یا در دوران مجردی هم اینگونه بودید
شما بتید با یک متخصص تغذیه صحبت کنی  تا شیوه خوردنتان را تغییر دهید مثلا هر وقت احساس میکنید میخواهید چیزی بخورید یک بشقاب پر سالاد بخورید تا حجم معده تان پرشود
شما دچار پرخوری عصبی هستیداحساسات منفی سبب احساس پوچی یا خلاء احساسی در  فرد می شوند و در این میان غذا نقش پر کردن این خلاء دارد.غذا خوردن راهی مناسب برای کاهش استرس است اما باید روش های دیگری مانند نوشتن یک دفترچه خاطرات، خواندن کتاب و یا چند دقیقه وقت گذاشتن برای ریلکس کردن برای مقابله با استرس انجام دهید
مثلا وررش کنید برخی افراد با انجام ورزش روزانه احساس آرامش می کنند. پیاده روی، دویدن آهسته و یا انجام روتین حرکات یوگا برای مقابله با احساس پرخوری مناسب است. مدیتیشن انجام دهید‌ احساس گناه را از خود دور کنید اصلا تنها نمانید و سعی کنید با دیگران حتی تلفنی ارتباط داشته باشید
گروههای مختلفی در فضای مجازی است که چالس های لاغری دارند و افراد تجربیات خود را باهم به اشتراک میگذارند . میتوانید عضو گروههاشوید
احساس گناه و پشیمانی با خوردن عصبی ارتباط دارد. اگر با غذاخوردن احساس ناراحتی دارید هرگز خود را ناامید نکنید و از تجربه ای که داشتید استفاده کنید تا به عنوان فرصتی جهت برنامه ریزی برای آینده استفاده کنید