نداشتن خواب و پیش فعالی کودک

سلام خسته نباشید دخترم دوساله ک دنیا اومده خواب شب نداره کلا بچه آرومی نیس کم خون و تالاسمی میتونه از کم خونی باشه یا پیش فعال علائم پیش فعالی چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
ببينيد اين سوال خيلي كلي هست
براي بررسي كم خوني يا بيش فعالي قطعا با يكي دوتا نشانه نميتوان گفت و اونهم در غالب نوشتار بلكه بايد ازمايش داده بشه و براي بيش فعالي متخصص تشخيص بده
بهتره حتما بررسي كنيد تا زمان هست و سنش بيشتر نشده و در صورتي كه اين موارد نبود بهتره حتما براي حل اين مشكل رفتاري با مشاور كودك صحبت كنيد
تغيير زمان خواب در روز ،خسته كردن كودك در روز و ...ميتونه باعث تغيير در سيستم خواب بشه.