یه موقع هاییی از این عصبی بودن صدای ضربان فلبم رو میشنوم

زود از کوره در میرم

خیلی از کارها رو مخمه از حرف همه ناراحت میشم

اوضاع زندگیم خوب نیست

میخوام با ارامش رفتار کنم ولی نمی شه 😫😫

همه بهم میگن وحشی یا دیوناه  ترو خدا یه راهکار بدین با ارامش شم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام برشما دوست عزیز
شما در دوران نوجوانی هستید و بسیاری از نوسانات خلقی  بخاطر تغییرات هورمونی میباشد
بنظر نیرسد رابطه خوبی با والدینتان ندارید
نوجوانی دوره‌ایست بین کودکی  و بزرگسالی  که با بلوغ همراه است. تغییرات جسمی و ذهنی در این دوران باعث  اضطراب ، ترس ، تا حدی عصبانیت ، و خشم است.  نوجوان  در این دوران تعادل و کنترل کامل را بر احساسات و تصمیم گیری خود ندارد و این حالات ( خشم ، عصبانیت و پرخاشگری )  نوجوانان تا حدی طبیعی است
از خودتان بپرسیدچه چیزی من را تا این حد عصبانی می‌کند؟»، «آیا می‌توانم این خشم را مختص زمانی خاص بدانم و اگر این طور است آن چه زمانی است؟». اگر بتوانید بفهمید چه چیزی عصبانی‌تان می‌کند بهتر خواهید توانست موقعیت را کنترل کنید.
درمورد احساس خشمتان با والدین یا فرد قابل اعتمادی صحبت کنید
حتما مطالبی در موردمهارت شناخت هیجان و کنترل خشم را مطالعه کتید و درصورت امکان تلفنی یا حضوری با مشاور در ارتباط باشید