عذاب وجدان بعد از رابطه جنسی با همسر

عذاب وجدان بهد از رابطه جنسی با همسر

سلام وقتتون بخیر من و شوهرم ۳.۵ سال تو عقد بودیم و الان ۴ ماهه اومدیم خونه خودمون شوهرم گرم مزاجه اما من طبعم سرده و میل زیادی به رابطه جنسی ندارم

تو دوران عقد همسرم میگفت که خیلی آز این وضعیت راضی نیست من هم تلاشمو میکردم که همراهیش کنم ولی انگار اصلا کافی نبوده

الان همسرم خیلی سرد شده و جدیدا که من پیشقدم شدم واسه همبستری میگه بعدش احساس عذاب وجدان میکنم انگار که بت تجاوز کردم حال روحیش اصلا خوب نیس و دیگه کلا ازم خواسته که به خاطر عذاب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وجدانش رابطه نداشته باشیم

قبلا اصلا اینجوری نبؤد خیلی گرم و خوب بود

و اینکه تو دوران کودکی و نوجونیش هم مشکلی نداشته فقط میگه وقتی رابطه جنسی حیوانات رو نگا میکنم حالم بد میشه همین

همسرم ۳۱ و من ۲۲ سالمه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل مدرس زبان وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

ایشون باید بررسی بشن..‌هردو به روانشناس مراجعه کنید..پاسخگویی واضح و بررسی اینجا میسر نخواهد بود