عفونت باکتریایی واژن

سلام خانوم دکتر من عفونت باکتریایی گرفتم علائمش ترشح سفید و زرد رنگ وبوی خیلی بد هستش من هر وقت عفونت میگیرم پریود هم نمیشم الان دوماه پریود نشدم بخدا شرایط دکتر رفتن هم ندارم وضیعت مالیم اجازه نمیده میشه لطفا بهم کمک کنید و بگید با مصرف چه قرصهایی درمان کنم من بجز این علائمی که گفتم علائم دیگه ای ندارم و این عفونت رو بخاطر یه بار که خیلی معذرت میخوام با همسرم مقاربت حفاظت نشده(بدون ک.ا.ن.د.و.م)داشتم گرفتم

تورو خدا بهم بگید چه قرصی مصرف کنم و آیا باید همسرم هم درمان بشه چون با این چند باره که وقتی مقاربت حفاظت نشده دارم من اینجوری میشم

تو اینترنت تحقیق کردم آیا مصرف قرص مترونیدازول۵۰۰ و کرم کلیندامایسین مصرف کنم خوب میشم لطفا راهنماییم کنید خدا خیرتون بده🙏🙏🙏🙏

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام عزيزم درمان از اين طريق مقدور نيست