تاخیر پریود

سلام وقت بخیر

من تنبلی تخمدان دارم یکسال و سه ماهه اقدامم تحت نظر دکتر، پریودم منظم بود ولی دو ماهه دوباره بهم ریخته بی بی گذاشتم منفی شد این ماه 20 روز تاخیر داشتم پنج روز روزی دوتا دوفامد خوردم. فعلا یک روز گذشته ولی اصلا این ماه علائم پریودی ندارم هیچی،من همیشه تخمدانم دردناک بود یعنی تیر می‌کشید مخصوصا راست، ولی اینکه هیچ دردی ندارم یکم واسم عجیبه،یعنی چه مشکلی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اكر تا يك هفته بعد قطع قرص پريود نشديد ازمايش خون بدهيد