مصرفسیپروترون کامپاند و اسپیرونولاکتون و اچ دی برای پلیکیستیک

درود برشما، روزتون بخیر، من چندتا سوال داشتم در مورد قرص اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند ،

من ۳۰سالم و مجرد، موی زائد چونه دارم و سونوگرافیم pcoپلی کیستیک نشون داد، متخصص زنان واسم اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند تجویز کرد، هرشب ساعت ۱۱٫۵شبی یدونه از هردو قرص قبل خواب میخورم، شروعش از روز اول پریودم بود که یکشنبه هفته پیش بود و تا الان دارم قرص مصرف میکنم، منتهی مشکلی که هست من همیشه پریودام سه چهار روز اولش دردناک بود و خونریزیم شدید بود و سه چهار روز بعدی حالت لکه بینی و کم بود، ولی ایندفعه از یکشنبه تا الان که ۸روز خونریزی شدید دارم دقیقا مثل خونریزی اوایل پریود کاملا لخته و قرمز و دلدرد و بی وقفه، به دکترم که گفتم امروز گفت قرص بهت نساخته برو بجاش hd بگیر مصرف کن!! میخواستم بپرسم که اگه hd روهم نگیرم همینجوری جفت قرصامو قطع کنم مشکلی واسم پیش میاد؟؟  🙏🙏سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام مشكلي براي قطع نيست