سلام خسته نباشيد من چند ماه قبل امپول جلوگيرى سه ماهه زدم خونريزى داشتم دکتر رفتم قرص سيپروترون کامپاند داد تا دوماه بخورم خوردم خوب شدم بعد فهميدم اثر جلوگيرى از باردارى هم داره ومن چند ماهه دارم همين قرص رو به عنوان ضدباردارى استفاده ميکنم از روز سوم پريوديم اما هرماه که ميخورم اخراى قرص مثلا هفت تا مونده که تمام بشه لکه هاى قهويى و گاهى خونى ميبينم ممکنه لکه ها دوروز باشه ايا مشکلى هست ؟؟؟ميترسم بارداربشم؟؟؟يا دوچار خونريزى ؟؟بنظرتون طبيعيه اون لکه ها يان ؟راهنماييم کنيد ممنون ميشم دکترم در دسترس نيست

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در3 ماه اول بس از شروع قرص لکه بینی نرمال است .

در قرص هایی که 28 عددی هستند در هفته اخر هر ورق لکه بینی و خونریزی اتفاق می افتد .