استرس و لرزش انگشتان

سلام و خسته نباشید. مدتی هست دستانم از مچ به پایین حالت گز گز داشت. مخصوصا  صبح از خواب بیدار میشم احساس ضربان یا نبض هم در دستانم دارم‌. جدیدا وقتی گوشی یا چیزی و زیاد نگه میدارم یا با موس کار میکنم در انگشتان کمی حالت لرزش هم میبینم. در نت سرچ کردم به سندروم تونل کارپال رسیدم به نظرتون همین میتونه باشه؟ یا از استرسه؟چون استرسی هم هستم.ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل کارمند دانشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما باید با یک روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب صحبت کنید که بهتر است  جلسه حضوری دلشته باشید تا با مصاحبه بالینی بتوان فرایند درمان را انجام داد